Workshop i Ebeltoft

Workshop: Perleblomster for begyndere

- lær basisteknikkerne i  fremstillingen af "French Beaded Flowers"


I samarbejde med Glasmuseet Ebeltoft afholder vi en begynder workshop i kunstformen French Beaded Flowers på baggrund af en af museets nuværende udstillinger "No Strings - Perler som aldrig før", der blandt andet indeholder en installation med perleblomster fra svenske Georg Ragnar Levi's samling af både antikke og nyere French Beaded Flowers.


Workshoppen foregår på Glasmuseet Ebeltoft (Strandvejen 8, 8400 Ebeltoft) i weekenden 28. og 29. september 2019.


Man kan tilmelde sig til:


Lørdag den 28. september 2019, kl. 12.00 – 15.00 eller søndag den 29. september 2019, kl. 10.00 – 13.00.


Prisen er kr. 325,- (pr. workshop) og dækker entré til Glasmuseet, materialer og forplejning i form af kaffe/the og vand. Materialerne der udleveres tager man med hjem.


Vi starter workshoppen med at se Levi's installation "Sow Flowers on Your Path". Derefter fortsætter vi i et lokale på museet.


Formålet med workshoppen er at lære basisteknikker, så man kan skabe sine egne blomster af glasperler. På workshoppen lærer man at lave en "fantasy" blomst.


Der vil være "tips og tricks" til, hvor man kan købe materialer og bøger, hvis man vil fortsætte med at fremstille blomster i glasperler.


Efter workshoppen vil der være mulighed for at købe ekstra materiale.


Der er ikke behov for særlige kvalifikationer for at deltage andet end interesse for at lære denne kunstform. 


Instruktørerne har årelang erfaring med grønlandsk perlesyning og har siden 2011 været travlt optaget af at fremstille French Beaded Flowers. Se billeder af instruktørernes blomster under "Billedgalleri" her på hjemmesiden.


Max. deltagere 10 pr. workshop.


Tilmelding foregår ved at skrive en mail til: lis@perleblomster.dk.


Venligst angiv hvilken dag, du ønsker at deltage (lørdag eller søndag) og oplys navn og adresse. Efterfølgende modtager du en bekræftelse på mail om deltagelse.


Tilmeldingsfrist og betaling for deltagelse i en workshop er senest den 1. september 2019, da vi skal bestille de materialer, der skal bruges.


Betaling foregår via mobilepay, hvorefter tilmelding er bindende. 


Der ligger en beskrivelse af workshoppen på Glasmuseet Ebeltofts hjemmeside. Se her

www.perleblomster.dk

E-mail: perleblomster@gmal.com