Bøger

Bøger om perleblomster


Vi har siden 2011 gennemstøvet internettet for at finde bøger om perleblomster. Der er i årenes løb lavet rigtig mange bøger i hele verden fra Japan til Europa, USA og Rusland. Det er blevet en hel sport for os, at få fat i alle de bøger, vi  kan finde på nettet.


Der er få bøger fra Japan, der er oversat til engelsk.


Bøgerne fra de engelsksprogede lande giver jo sig selv.


Der er en del italienske bøger, hvoraf nogle få er på engelsk.


Så er der bøgerne fra Holland, hvor der i 90'erne udkom en anseelig mængde hæfter. Vi har købt rigtig mange af dem, og de er lette at forstå, når man først har studeret dem lidt og kan huske sit skoletysk.


Der er også russiske bøger, men desværre er ingen af dem oversat til engelsk.


Der bruges to teknikker i Rusland "french" og "Victorian". De bruger meget den sidste. Denne teknik findes der også nogle få bøger med i Danmark. De er udgivet af Stenboden. 


Vi har prøvet at lave nogle få blomster i denne teknik, men vi synes, at det ikke er ligeså sjovt som den første.

 

Som tidligere skrevet, så kan man finde mange bøger på internettet, og der er også nogle sider, hvor man kan finde "opskrifter". Nogle skal man betale for, andre er gratis.


Der er også oprettet en facebook gruppe for folk med denne hobby. Den er  oprettet af en amerikansk dame, men der er medlemmer fra hele verden. Der kan vi også få inspiration og hjælp, når noget driller.


 

www.perleblomster.dk

E-mail: perleblomster@gmal.com